úterý 15. března 2016

Každodenní rituály: Masturbace

Jsem stále studentem a tento týden probíráme v českém jazyce úvahu. Dostali jsme několik témat a já si vybral každodenní rituály. Jelikož nemůžu napsat přesně to, co bych chtěl, rozhodl jsem se to publikovat na svůj blog. Přímo se nabízí psát o mém každodenním rituálu, který provádí asi 85% ostatních lidí. Masturbace. 

Masturbace je skvělá uspokojující věc, kterou má každý chlap rád. Uvolní nejen svoje sperma, ale také svoji fantazii. Pomáhá proti nejrůznějším nemocím, avšak zároveň i některé způsobuje. Jsou to hlavně psychické problémy. Díky tomu má pořád televize hovna o čem dělat reportáže do svých zpráv pro dementy. 

Kdysi v minulosti lidstva si muži honili i 10x za den. Proč? Síla, chutě anebo závislosti. Nebudu vám cpát do kebulek to, že masturbace je závislost, když se to už dělá třeba i při sezení na hajzlu, jak říkají zkurvení doktoři. Nebude však od věci říct, že nadměrná masturbace může způsobit i to, že se člověk nedokáže udělat, aniž by si sám nevyhonil rukou. 

Musím se přiznat, že i mě se tohle občas stane, ale když už, tak toho člověka zaměstnám jinou erotickou činností. Co dalšího muže způsobit masturbace a nadměrné sledování porna je to, že si člověk nedokáže sehnat partnera nebo partnerku. Kurva proč? 

Jednoduše. Erotické filmy jsou natočeny s nadsázkou, čili gay v pornu musí být svalnatý, mít velké péro, vypadat jak chlap a vydržet co nejvíce to jde. Něco podobného platí u heteráků, akorát ženská nemá velký penis, ale velké dudy, velkou hubu a kundu takovou, že se jí tam vejdou i třeba tři plechovky od Coca-Coly. 

Po nekonečném sledování porna to člověku nějak v hlavě přeskočí z psychologického hlediska a začne mít velké nároky. Například začne hledat chlapa s pérem nad 40 cm, svalnatého, dominantního, prachatého a bůh ví, jakého ještě všechno dalšího. Jednoduše řečeno začne hledat antirealitu. Když půjde lovit ven někoho, většinou nikoho nenajde a zůstane sám. 


A co nám v toho vyplývá? Prcat a prcat a prcat! Přeci jenom mít koho ošukat je to nejkrásnější na celém světě. 

Žádné komentáře:

Okomentovat